Terapia

“ Fer-se un massatge regularment aporta nombrosos beneficis, des de prevenció de malalties, millora de la salut i fins i tot, a nivell estètic.

A què esperes per posar en marxa aquest hàbit i millorar la teva qualitat de vida? ”

Tots els dies estem exposats a situacions d’estrès, tensió o cansament: la feina, els estudis, la vida familiar, els problemes econòmics, aquests només són uns quants exemples, del que tard o d’hora causen algun efecte en el nostre organisme, cos i ment. Per això es tan necessari dedicar temps per cuidar-nos i per tant, fer-se un massatge.

 

“Un massatge és probablement el mètode terapèutic més antic de la humanitat.”

Amb aquests massatges regulars: mensualment o cada dos mesos, aconsegueixes treballar tant a nivell físic com a nivell mental i emocional.

Per una banda, el massatge aporta: relaxació, reduir dolors, guanyar elasticitat i tonificar la pell, però també aconsegueixes, alliberar-te de les tensions del dia a dia, dels problemes o mal de caps, dels nervis, l’estrès o l’ansietat.

 

Com actuen els massatges al nostre cos? 

Els massatges estan indicats per un gran nombre de patologies, molèsties o característiques de les persones. Els beneficis del massatge inclouen: reducció de l’estrès, l’ansietat i per tant, augment de la relaxació i beneficis en persones que pateixen insomni, millora la circulació tant de la sang com de l’energia,disminueix la freqüència cardíaca i la pressió arterial, millora el funcionament del sistema immunològic i alleuja tot tipus de dolor.

 

“Durant el temps de massatge, es redueixen els nivells de cortisol, una hormona que al treballar aconsegueixes i sents que el tractament et deixa amb un molt bo, estat d’ànim.”

Massatge i relaxació per el control de l’estrès i l’ansietat, l’estrès s’ha convertit en una de les grans malalties del S.XIX, es pot demostrar que a través del tacte i per tant, dels massatges, es pot arribar a tenir efectes molt beneficiosos respecte a aquest problema que ens acompanya en el nostre dia a dia. Hi ha dolors comuns associats al desgast físic ocasionat per l’estrès rutinari, com per exemple, el dolor o tensió en zones com el coll i les espatlles.

Tant el Shiatsu, com moltes altres tècniques terapèutiques treballen per alleujar aquests dolor i a la vegada, mitjançant la medicina oriental, treballar punts claus que promocionen el descans i la relaxació. Per això, és important treballar aquest estrès a temps, ja que si s’allarga pot acumular-se ocasionant diferents problemes d’un altre magnitud. Quan realitzo un massatge amb les tècniques adequades, els beneficis son clarament visibles a nivell físic i mental, aconseguint alleugerar aquest estrès.

Tractar l’estrès amb massatges, ajuda a que el rendiment en la feina sigui millor, major productivitat, motivació personal i laboral, disminueix les baixes i millora les relacions laborals.

 

“Més enllà dels beneficis, moltes persones gaudeixen del massatge

perquè sovint produeix sentiments de comoditat i de cura d’un mateix.”

 

 

Alexia ARA teràpies

Shiatsu terapeuta, Osteòpata neuromuscular,

Kinesiòloga i Medicina Xinesa i Acupuntura